A zöld reklámügynökség

Egy reklámügynökség talán leghasznosabb mondanivalója, hogy milyen üzleti problémák megoldásában nyújt segítséget ügyfeleinek. Full service ügynökségként azon dolgozunk, hogy a marketing igényeket teljes mértékben kielégítsük a tervezés, a kivitelezés és a nyomonkövetés terén egyaránt.

“Teljes körű online és offline szolgáltatást nyújtunk a reklámszakma minden lehetséges eszközét bevetve, legyen szó akár egy új termék bevezetéséről, akár egy hosszabb időszakon átívelő integrált kampány kivitelezéséről.”

Dinamikusan fejlődni csak új kihívások megoldásával lehetséges. Ha eddig azért nem nyitottál új lehetőségek felé, mert nem tudtad, hogyan valósítsd meg elképzeléseid, most megtaláltad a megoldást!
Bátorítunk mindenkit az új lépések megtételére, mert mi is a kihívásokat keressük! Kihívásokat a marketing kommunikáció, a stratégiai tervezés, a digitális fejlesztések, a kiadványszerkesztés, a nyomdai kivitelezés és az integrált megoldások terén.

Full service ügynökség vagyunk, így a reklámstratégia kialakításától kezdve a hirdetések gyártásáig és megjelentetéséig minden részfeladatot magunk végzünk el.
Ha úgy érzed, tudunk segíteni, vagy szívesen meghallgatnál néhány szakértő tanácsot, úgy örömmel várunk egy kötetlen beszélgetésre.

KUTATÁS

Statisztikai elemzések. Piac felmérés. Versenytárs elemzés.

STRATÉGIA

Online és offline. Személyre szabott. Rövid és hosszútávra.

KONCEPCIÓ

Arculat. Kiadvány. Kampány. Terméktől a vállalatig.

DIZÁJN

Tervezés. Kivitelezés. Print és online felületekre egyaránt.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Tartalom előállítás. Kampánytervezés. Menedzsment.

ONLINE

Weboldal. Alkalmazás. Tervezés. Fejlesztés. Karbantartás. Hirdetéskezelés.

FOTÓZÁS

Műteremben. Szabad-téren. Rendezvényen. Termékfotózás. Retusálás.

INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ

Átfogó kampány-tervezés. 360 fokos kommunikáció. Brand menedzsment.

A Green Edge zöld reklámügynökség azzal a céllal született, hogy a modern kommunikáció eszközeit alkalmazva utat találjon, utat mutasson az igazi értékekhez: az élhetőbb környezethez, az egészséges táplálékhoz, a kiegyensúlyozott élethez.

Integrált kommunikációs ügynökségként elsősorban az agrárgazdaság, az élelmiszeripar, a természetvédelem és a turisztika területére eső marketingkommunikációt fejlesztettük fő szakterületünké.

“Nemcsak szeretjük a zöldet és a természetet, teszünk is érte! Ügynökségünk két fő pillére a marketingkommunikáció- és az agrárgazdaság területeit felölelő szaktudás.”

Reklámszakmabeli tapasztalatunkkal és specifikált szaktudásunkkal folyamatosan új kihívások elé nézünk, legyen szó „hétköznapi” reklámokról vagy kifejezetten agrármarketingről.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!