Koncepció és Dizájn

Grafikai tervezés.

Kiadványszerkesztés.

Logótervezés.

Arculattervezés.

Nyomdai előkészítés.

Nyomdai produkció.

Csomagolástervezés.

Hirdetés- és plakáttervezés.

Fotózás, műtermi beállítás.

Retusálás.

Az emberi képzelet határtalan alkotásokra képes, de elképzelni és megalkotni valamit, két igencsak eltérő dolog, az egyes ötletek és alkotások ráadásul ritkán szerepelnek önmagukban. A grafikai tervezés során számos kiegészítő elem társul az elképzelés eredeti magjához, amivel egy kreatív koncepció végül teljessé válhat.

Egy jó ötletből gondosan tervezett koncepciót készítünk, amiből körvonalazódik a dizájn. Ez a munka legszebb része, hisz igazi teremtés részesei lehetünk – a gondolatokból látható, kézzel fogható alkotás születik.

Az alkotó folyamat azonban – legyen szó bármilyen területről – odafigyelést és szakértelmet igényel, hisz ami jól mutat egy nyomtatványon, az nem biztos, hogy online is megállja a helyét, és fordítva.

Ügynökségünk egyik fő tevékenysége a koncepció- és dizájntervezés. A nyomtatott hordozóktól az online megjelenésekig bármilyen felületre tervezünk.

Teljes körű szolgáltatásaink keretében a grafikai tervezés és a kreatív koncepció megalkotása mellett készséggel adunk tanácsot vagy javaslatot a nyomtatott médiák típusával és kivitelezésével kapcsolatban. Az anyagok gyártásában pedig teljes körű kivitelezést vállalunk a tervezéstől a nyomdába adásig és szállításig.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!